Pamlskovník pro psy: váš společník při tréninku a procházkách

Každý pejskař ví, že psí pamlsky jsou neodmyslitelnou součástí výchovy a tréninku našich čtyřnohých přátel. Ať už chceme odměnit naše psy za dobře odvedenou práci nebo je jednoduše potěšit, pamlskovníky pro psy ocení každý pes i jeho majitel. Ale jak si vybrat ten správný pamlskovník, který bude praktický, pohodlný a zároveň vyrobený z kvalitních materiálů? V tomto článku se zaměříme na výhody softshellu jako materiálu pro pamlskovníky pro psy a představíme českou značku Mooria.

 treat-pouch-sea-world treat-pouch-original treat-pouch-tangled-hearts

K čemu jsou pamlskovníky pro psy dobré?

Pamlskovníky pro psy můžeme použít především při tréninku poslušnosti, agility, dogdancingu nebo jiných psích sportech. Pomocí pamlsků odměníme naše psy za úspěšně provedené cviky a motivujeme je k dalšímu tréninku. Pamlskovníky oceníme také při venčení, kdy nám umožní rychle a snadno odměnit naše psy za správné chování. Kromě pamlsků tato užitečná kapsa pojme taky kapesníky, klíče, peněženku či mobil.

 image foto pes

Materiály pro výrobu pamlskovníků

Pamlskovníky pro psy se vyrábí z různých materiálů, mezi nejoblíbenější patří softshell. Softshell je moderní materiál, který se vyznačuje vysokou prodyšností, pružností a odolností proti vodě a větru. Díky těmto vlastnostem je softshell ideálním materiálem pro pamlskovníky pro psy, zejména v kombinaci s vnitřní nylonovou podšívkou odolnou vůči mastnotě.

 

Designy, které si zamilujete

Představte si, jak stylově budete vypadat při procházce se svým psem, když budete mít všechny potřebné věci pohodlně uložené v pamlskovníku ve vašem oblíbeném designu. Už žádné hledání pamlsků v kapse nebo batohu! Navíc díky odolnému materiálu na vnitřní podšívce se nemusíte bát mastnoty ani nepořádku.

autumn 2890-2abstract-flower-black

Česká značka Mooria

Při výběru pamlskovníku je důležité zaměřit se na kvalitu materiálů a praktičnost produktu. Mooria je česká značka, která se specializuje na výrobu kvalitních psích potřeb, mezi nimiž nechybí ani softshellové pamlskovníky pro psy. Pamlskovníky Mooria jsou navrženy tak, aby byly praktické jak pro pejskaře, tak pro jejich čtyřnohé miláčky. Nabízí originální designy, z nichž si vyberou milovníci barev i decentních motivů. 

Více informací o pamlskovnících Mooria najdete zde.

Krásný den :-)

Zuzka